Son dakika haberi: Özel hastanede iğrenç olay! Genç hemşire hayatının şokunu yaşadı!

  01.03.2019   1518 okunma   

Son dakika haberine göre iğrenç olay Bursa Osmangazi'deki bir özel hastanede yaşandı. 20 yaşındaki hemşire N.A., 53 yaşındaki özel kalem müdürü F.Y.'nin., kendisini odasına çağırdıktan sonra taciz ettiğini, olayı hastane yönetimine bildirdiğini iddia etti. Gözaltına alınan müdür F.Y. ise verdiği ifadede "Amacım sadece tokalaşmaktı, beni yanlış anladı" dedi.

"SABAH ODASINA ÇAĞIRDI, SONRA..."

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Mudanya karayolu üzerinde bulunan bir özel hastanede meydana geldi. Sabah saatlerinde özel kalem müdürü olduğu hastaneye gelen F.Y., aynı sağlık kuruluşunda hemşire olan N.A.'yı odasına çağırdı.

"BOYNUNDAN ÖPMEYE ÇALIŞTI"

Özel Kalem Müdürü F.Y., iddiaya göre N.A.'yı boynundan öpmeye çalıştı. Bunun üzerine N.A., odadan çıkarak polise haber verdi. Hastaneye gelen polis ekipleri, F.Y.'yi gözaltına aldı.

"BENİ YANLIŞ ANLADI"

Emniyetteki ifadesinde suçlamaları reddeden F.Y., ''Amacım sadece tokalaşıp selamlaşmaktı, beni yanlış anladı'' dedi. Şikayetçi olan hemşire N.A. ise, ''Beni odasına çağırdı, elimden tuttu ve boynumdan öpmeye başladı. Ben de bu durum üzerine tepki göstererek odadan çıktım. Daha önce de beni taciz etmeye kalktı, ben de bu durumu hastane yönetimine bildirmiştim'' dedi.

Özel Kalem Müdürü F.Y., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

kaynak: sabah.com.tr/27.02.2019