Kadın doktora beyzbol sopalı saldırı

  18.01.2019   1423 okunma   

Zekeriyaköy’de işten çıkıp evine doğru giden kadın doktor, beyzbol sopalı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası kollarında ve ellerinde morluklar oluşan Medikal Estetik Uzmanı Dr. Saliha Sönmezateş, "İşimi elimle yapıyorum ve sanatımı ellerimle icra ediyorum sadece bu bölgelere saldırı yapıldı” diyerek saldırının işini engellemek için yapıldığını söyledi.

Edinilen bilgilere göre olay, geçtiğimiz Cuma Zekeriyaköy'de yaşandı. Evine doğru giden Medikal Estetik Uzmanı Dr. Saliha Sönmezateş, akıl almaz bir saldırıya maruz kaldı. Zekeriyaköy Çırçır Deresi yolu üzerinde akşam saat 9 sularında arabasıyla giderken yüzleri kapalı şahıslar tarafından doktorun yolu kesildi. Kadın doktorun aracının camlarını beyzbol sopaları ve çekiçle kıran zanlılar, ardından kapıyı açarak doktoru darp etti. Zanlılar saldırının ardından olay yerinden kaçtı. Dr. Sönmezateş'in saldırı sonucu özellikle kolları ve ellerinde morluklar oluştu. Olay sonrası polis zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

“ÖNCE ARABAMIN CAMLARINI KIRDILAR” Yaşadığı dehşeti anlatan Dr. Sönmezateş, “Hem kadına hem hekime darp denilebilecek ve çok planlı ve organize bir saldırıydı. Cuma akşamı iş yerimden çıkıp evime doğru her zamanki güzergahımdan giderken evime çok az bir mesafe kala karanlık bir yolda iki araç tarafından sıkıştırıldım. Önden ve arkadan aracıma çarpan şahıslar önce arabamı bu şekilde durdurduktan sonra ellerindeki sopalar ve çekiçlerle önce arabamın camlarını kırdılar daha sonra kırık camlardan ellerini içeri sokup kapıları açarak gördüğünüz gibi sadece ellerime ve kollarıma en çok da sağ elime ve koluma darbeler vurdular. Bu saldırı dakikalarca sürdü. Son derece şiddetli ve korkutucu bir saldırıydı” dedi.

kaynak: personelsaglikhaber.net/15.01.2019