Sinop'ta ambulans şoförü tarafından hemşireye darp

  30.08.2017   2246 okunma   

Sinop'un Boyabat İlçesinde görev yapan ambulans şoförü birlikte çalıştığı hemşireyi seyir halindeyken darp etti iddiası İlçede gündem konusu oldu.

Edinilen bilgiye göre, Boyabat 112 ekipleri Kastamonu İline hasta nakil etti. İddialara göre, Kastamonu'da hastayı hastaneye teslim eden Hemşire Belgin Bilgiç ambulansa geri döndü. Ambulans şoförü Satılmış S. hemşireye 'arkaya geç ben uyuyacağım' diye sert bir üslupla seslendi. Bunun üzerine hemşire Bilgiç arka tarafa geçmeyeceğini söyleyince şoför bir kaç kez inmesi için bağırmış sonrasında yanındaki yastığı 'Allah senin belanı versin' diyerek hemşireye fırlattı.

AMBULANS İÇİNDE TEHTİD VE TEKME
Ambulans şoförü ve hemşire arasındaki tartışma kısa zamanda büyüdü. Şoför hemşire Bilgiç'e 'Hala inmiyosun demek ki' diyerek hemşirenin bacaklarına tekmeler savurmaya başladı.
Bunun üzerine hemşire tamam iniyorum ve polise gidiyorum dedi.  Şoför kapıları kilitleyerek 'Sıkıyosa şikayet et,ette gör sana neler yapabileceğimi' diyerek ambulansı çalıştırdı ve saatte 150 km civarında hızla yola çıktı. Ambulans şoförü Boyabat dönüşü yolda  tehdit hakaret ve tekmelerine devam etti.

HEMŞİREYE DARP RAPORU!
Şoka giren hemşire Boyabat'a kadar ağlayarak  geldi. Ambulanstan iner inmez 112 komuta merkezine bilgi veren hemşire  Bilgiç,   polise haber verdi ve şikayetçi oldu. Doktora muayene olarak adli rapor alan hemşire, karşı karşıya kaldığı bu şiddet olayı ile ilgili hukuk mücadelesi başlattı.

ŞOFÖR HALEN AYNI YERDE DEVAM EDİYOR
Söz konusu iddialar sonrasında hem hastanede hem savcılıkta soruşturma başlatılmasına rağmen şoför Satılmış S. görev  yeri değiştirilmemiş ve kendisi hastanede darp olayını reddetmiş. Hemşire adına bir karalama kampanyası başlattığı ileri sürüldü.

PARTİ BENİM ARKAMDA!
Hemşireyi ambulansta darp ettiği ileri sürülen Satılmış S. hemşire Bilgiç'i ambulansta darp ettiği sırada, 'Git de gör şikayet et bakalım sana mı inanırlar bana mı ben Boyabatlıyım Parti benim arkamda, hastane benim arkamda, senin arkanda kim var? seni sürdüreceğim şeklinde tehditler savurduğu da iddialar arasında.

HEMŞİRE KORKUYOR
Söz konusu iddialar sonrasında görevi başında darp edildiğini iddia eden hemşire Bilgiç  korkudan işine gitmekte zorlandığı öğrenildi. Ambulans şoförü Satılmış S. 'nin  ise aynı yerde işine devam ettiği öğrenildi.


Kaynak: ajamssinop.com / 30.08.2017