112 istasyonu alevlere teslim oldu!

  31.03.2017   1222 okunma   

Ödemiş’in Zafer Mahallesi’nin Tekstil Mevkii’nde bulunan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yangın sonucu tamamen kül oldu. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgilere göre yangın pazar sabaha karşı 01.00 sularında çıktı. Tekstil Mevkii’nde park içinde bulunan 1 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nda görev yapan ekibin bir vakaya müdahale için istasyon dışında olduğu esnada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı istasyon binasından alevler yükselmeye başladı. Durumu fark eden çevre sakinleri hemen polis ve itfaiyeyi aradı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipler müdahaleye başladı.

Tüpler için hassas çalışma

Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken dış cephesi plastik kaplı olan bina kullanılamaz hale geldi. Binada bulunan LPG tüpü ve oksijen tüplerinin patlama ihtimaline karşı itfaiye hassas bir çalışma gerçekleştirdi. Soğutma çalışmaları ilerleyen saatlere dek sürdü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Ödemiş’teki iki ambulans istasyonundan biri olan istasyondaki yangının neden çıktığı soruşturma sonrası netlik kazanacak.

kaynak: attyiz.biz.tr/28.03.2017