İnşaatta çalışan üniversite öğrencisi öldü

  03.02.2017   1207 okunma   

Yarıyıl tatilinde para kazanmak için inşaatta çalışmaya başlayan üniversite öğrencisi Remzi Ersu, üzerine beton blok düşerek hayatını kaybetti. Ersu ile birlikte yaralanan diğer işçinin durumu ciddiyetini koruyor.

Esenyurt’ta vinçten düşen demir kalıp, 22 yaşındaki tıp öğrencisinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Olay, Esenyurt Nazım Hikmet Bulvarı’nda bulunan bir inşaatta meydana geldi. 22 yaşındaki Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü 4. sınıf öğrencisi Remzi Ersu üniversite harçlığını çıkarmak için yarıyıl tatili için İstanbul’a geldi ve inşaatta çalışmaya başladı. 3 gündür inşaatta çalıştığı öğrenilen Ersu ile yeğeni Sefer Deli’nin (19) üzerine vinçle kaldırılan demir kalıp düştü.

GENCİN YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Remzi Ersu yüksekten üzerine düşen demir kalıplar nedeniyle yaşamını yitirdi.

Ağır yaralanan Remzi Ersu ile Sefer Deli ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Ersu hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Acı haberi alan talihsiz gencin yakınları hastaneye koştu.

Ersu’nun yakınları gözyaşlarına boğulurken, ağır yaralanan Sefer Deli’nin ise tedavisine devam edildiği öğrenildi. Cenazenin işlemlerinin tamamlanmasının ardından Van’da toprağa verileceği öğrenildi. 

kaynak: gazeteduvar.com.tr/02.02.2017