Doktor hasta yakınının saldırısına uğradı

  11.08.2016   2500 okunma   

Sakarya’da görevi başındayken bir hasta yakını tarafından saldırıya uğrayan Uz. Dr. Atilla Önmez’e 12 gün iş göremez raporu verildi.

Kocaali Devlet Hastanesi’nde görevli İç Hastalıkları Uz. Dr. Atilla Önmez, görevi başında hasta yakınları tarafından henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı darp edilmesinin ardından Yenikent Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Gerçekleşen olay sonrasında Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hasan Salih Sağlam beraberinde Tıbbi Hizmetler Başkan Vekili Op. Dr. Özcan Öktem ve Yenikent Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Adil Murat Akgül ile birlikte hastanede tedavi gören Önmez’i ziyaret etti.
Yaşadığı şoku üzerinden atamayan Önmez, böyle bir olayla ilk kez karşılaştığını dile getirdi. Genel Sekreter Sağlam, kafa tasında çatlak oluşan ve travma geçiren Önmez’e geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, yaşana olayı bir kez daha kınadı. 2 gün hastanede tedavi görerek 8 Ağustos Pazartesi taburcu edilen doktor Önmez’e 12 gün rapor verildi. Saldırı sonrası tedavi edilen Önmez’in evinde istirahat edeceği belirtildi.

kaynak: samsunahaber.com/08.08.2016