Hasta Naklinden Dönen Sağlık Memuru Kalp Krizinden Öldü

  24.06.2016   1380 okunma   

Isparta'nın Yalvaç İlçesi'nde görevli sağlık memuru 37 yaşındaki Veli Duman, hasta naklinden dönüşte ambulansta kalp krizi geçirdi. Hastanede tedaviye alınan Duman, yaşamını yitirdi.

Yalvaç Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık memuru Veli Duman, doğum yapmak üzere olan bir hastayı Isparta'ya götürmek için dün akşam hemşire ve ambulans sürücüsüyle birlikte hasta nakil ambulansıyla yola çıktı. Hastayı bıraktıktan sonra ekip dönüşe geçerken, Veli Duman aniden rahatsızlandı. Duman'ın kalp krizi geçirdiğini belirleyen çalışma arkadaşları 112 ekiplerinden yardım istedi. Gelen ambulansla Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen Veli Duman, yoğun bakım ünitesine bağlandı, ancak sabaha karşı yaşamını yitirdi. Veli Duman'ın cenazesi Eğirdir İlçesi Sarıidris Beldesi'nde toprağa verildi.

HASTANEYE YATMAYI KABUL ETMEDİ

Dün akşam nöbete gelen ve boğazından şikayetçi olan Veli Duman'ın ateşinin bir ara 39.5 dereceye yükseldiği ve kendisini muayene eden doktorun 'Hastaneye yatışını yapalım' önerisini kabul etmeyerek serum tedavisi aldığı belirtildi.

Kaynak : attyiz.biz.tr/20.06.2016