Korkunç Kaza Ara yoldan Çıkan Otomobili Ambulans Biçti! 3 Ölü 8 Yaralı

  08.06.2016   2201 okunma   

Erzincan'da Kent merkezine hasta Taşıyan ambulans ile otomobilin çarpışması sonucunda 3 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı ambulansın yoldan çıkan otomobile çarpması sonucunda adeta Can Pazarı yaşandı.

Erzincan Kent merkezinde hasta taşıyan bir Ambulans ara yoldan çıkan otomobile çarparak kazaya neden oldu . Meydana gelen kaza sonucunda ikiye ayrılan otomobil sürücüsü eşi ve 1 yaşındaki yeğeni hayatını kaybetti . Kazada 8 kişi ise yaralandı . Yaralılar için olay yerine gelen ambulanslar ile ilk müdahale yapıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı . Otomobilin altında kaldığı yaklaşık 40 dakika sonra farkedilen bebek ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Erzin bir mail Emre badem yönetimindeki 112 Acil Servis ambulansı seyir halindeyken ara yoldan çıkan Hasan Hüseyin Aslan'ın kullandığı otomobil ile çarpıştı . Aşırı hız nedeniyle otomobil ikiye bölündü ambulans ise yoldan çıktı . Kazada otomobil sürücüsü Hasan Hüseyin Arslan eşi Saray Arslan kaldırıldıkları Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti aynı Otomobilde bulunan  Sibel Arslan, Berkay Arslan ve İlkay Arslan ile ambulans sürücüsü Emre Badem, sağlık personelleri Yıldırım Işıker ve Suzan Balta, ambulans içerisinde bulunan hasta Gülizar Oğuz ve hasta yakını Hemail Şanlı yaralandı. Yaralılar Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Neon Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

kaynak:haberkral.com/06.06.2016