Hasta Yakını Hemşireyi Darp Etti

  26.07.2015   2702 okunma   
Ordu’nun Fatsa ilçesinde Fatsa Devlet Hastanesi'nde bir hemşire, hasta yakını tarafından darp edildi.
İddiaya göre, hastanede hemşire olarak çalışan Gülşen B., hasta yakını olduğu ifade edilen A.D. adlı şahıs tarafından darp edildi. Yeğeni C.D’yi babası ile hastaneye getiren A.D., burada küçük çocuğun havale geçirmesi sırasında ona müdahale eden Gülşen B.’yi darp etti.   

Hasta yakınlarının görevli personele bağırması ile olaya hastanede bulunan polisler müdahale ederek gerginliği yatıştırdılar. Darp raporu alan Hemşire Gülşen B., kendini darp eden A.D’den şikayetçi oldu. Yaşanan olay güvenlik kameralarına yansırken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sağlık-sen'den Tepki

Olayın ardından Ordu Sağlık-Sen Şubesi üyeleri Fatsa Devlet Hastanesi Arslan Aydınlık Acil Girişi önüne gelerek bir basın açıklaması yaptılar. Ordu Sağlık-Sen Şube Başkanı Bilal İnanlı yaptığı açıklamada, “Fatsa Devlet Hastanesinde bir sağlık çalışanımıza yapılan bu saldırıyı kınıyoruz.  

Tüm sağlık çalışanı arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi bir kez daha iletmek istiyorum. Sağlık-Sen olarak bu ve bunun gibi olayların peşini bırakmayacağız. Çalışanlarımıza yapılan bu saldırıların karşısında olduğumuzu ve gereken mücadeleyi her platformda gerçekleştireceğimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

kaynak : http://www.attyiz.biz.tr/22.07.2015